Такою породою курей є китайська чорна шовковиста курка — гу цзи (у перекладі з китайської — «курка із чорними кістками»). На Заході таких курей розводять зазвичай у декоративних цілях, але в Китаї і деяких інших східних країнах їхнє м’ясо вважається делікатесом і доступне далеко не усім. Відома ця порода курей ще із VII ст., і вважається, що вживання м’яса цих курей у їжу дуже позитивно впливає на стан здоров’я. У 2011 р. вчені з’ясували, що такий незвичний колір м’яса та внутрішніх органів курей пов’язаний з мутацією певного гену (таке явище називається фібромеланозисом).
Сторінки
- Головна сторінка
- Підручники з хімії
- Таблиці, схеми
- Готуємося до олімпіади
- Тести ЗНО онлайн
- Тести онлайн
- Цікаві досліди з хімії
- Відеоматеріали до уроків
- Кабінет хімії
- З досвіду роботи
- Інтерективні вправи з хімії
- Інтерактивні вправи з біології
- Мої досягнення
- На допомогу вчителю
- Запитай у вчителя
- Гурток "Сокіл"
5 трав. 2015 р.
Чорні кури
Такою породою курей є китайська чорна шовковиста курка — гу цзи (у перекладі з китайської — «курка із чорними кістками»). На Заході таких курей розводять зазвичай у декоративних цілях, але в Китаї і деяких інших східних країнах їхнє м’ясо вважається делікатесом і доступне далеко не усім. Відома ця порода курей ще із VII ст., і вважається, що вживання м’яса цих курей у їжу дуже позитивно впливає на стан здоров’я. У 2011 р. вчені з’ясували, що такий незвичний колір м’яса та внутрішніх органів курей пов’язаний з мутацією певного гену (таке явище називається фібромеланозисом).
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар